​Døre og vinduer​ repareres og udskiftes

Rene´s Tømrer- & Snedkerforretning tilbyder både reparation og udskiftning af døre og vinduer. Der kan være mange årsager til, at man gerne vil have repareret eller udskiftet disse, men vi hjælper uanset, hvad årsagen måtte være.

Vi har mange års erfaring med reparation og udskiftning af døre og vinduer og har samtidig også samarbejde med nogle af landets førende fabrikanter som bl.a. Bøjsø Døre & Vinduer A/S, Hvidbjerg, Unik Funkis og KPK Døre & Vinduer.

Danske leverandører af døre og vinduer​

Der bliver udelukkende benyttet danske leverandører af døre og vinduer, da vi ved, at de er nogen af de bedste i hele verden, men også fordi vi sætter en stor pris på at støtte danske virksomheder og dansk arbejdskraft.

Vi har over 11 leverandører i alt, og derfor vil vi altid kunne levere lige præcis de døre eller vinduer, du søger efter. Hvis du imod vores forventninger ikke kan finde noget, der passer til dig i vores sortiment, gør vi vores bedste for at lede blandt andre eksterne leverandører.

Udskiftning kan være en god forretning​

Bor du i en ældre bolig eller lejlighed, hvor der er gamle døre og vinduer, kan det have en stor effekt på din elregning. Hvis du har en ældre hoveddør eller vinduer, hvor der kommer luft ind, betyder det, at du skal skrue højere op for din radiator.

Det er meget miljøvenligt at få udskiftet døre og vinduer af og til, da de efter et stykke tid vil blive utætte igen. Får du sat nye i i dag, kan du dog være sikker på, at der vil gå rigtigt mange år, før du skal tage stilling til en eventuel udskiftning igen.

Kvaliteten skal være i orden​

Som sagt benytter vi kun gode danske leverandører, men også i vores eget arbejde går vi meget op i, at kvaliteten skal være i top. Vi elsker glade kunder og gør alt for, at du skal føle dig godt behandlet i hele processen.

Hvis du gerne vil have et godt tilbud på udskiftning af døre elle vinduer, eller har du spørgsmål til processen, er du altid velkommen til at ringe til os på mobil 23 24 67 24​ / 21 65 19 48 eller sende en mail på wenning@privat.dk.

Du kan også finde flere kontaktoplysninger på vores kontakt-side. Vi udskifter døre og vinduer i hele omegnen omkring Hobro, Aars og Viborg.