Nybyggeri​ efter dine ønsker og behov

For de fleste mennesker er det en af livets store beslutninger at bygge et nyt hus, og der er mange beslutninger at skulle forholde sig til, når der så at sige er frit valg på alle hylder.

Men Renés Tømrer- & Snedkerforretning kan sørge for at gøre nybyggeriet overskueligt, fra første sten bliver lagt, til det nye hjem er klar til indflytning.

Det skal være en fornøjelig proces at opføre sin nye bolig, og med vores erfaring og rådgivning inden for nybyggeri kan vi sikre konstruktive beslutninger og en følelse af, at der er styr på alle faser af dit nybyggeri. Vi spørger og lytter – og derefter kommer vi med gode råd og inspiration til dit nybyggeri.

Hvorfor bygge et nyt hus?

Når man vælger et nybyggeri, så er det kun størrelsen på din grund og fantasien, der sætter grænser for mulighederne. Du behøver ikke at gå på kompromis med indretningen af din bolig, som det ofte er tilfældet, når man køber hus på ”almindelig vis”.

En af de største glæder ved selv at bygge et hus er, at man i mange år kan glæde sig over et minimum af vedligeholdelse samt et lavt energiforbrug, da et nybyggeri er godt isoleret og overholder alle miljøforskrifter.

Hvor meget koster et nybyggeri?

Prisen på et nybyggeri er naturligvis afhængig af mange faktorer som størrelse og materialevalg, men går du med drømme eller planer om et byggeprojekt i Hobro, Aars Viborg eller omegn, så kontakt os for et uforpligtende tilbud på mobil 23 24 67 24​ / 21 65 19 48

Send gerne en mail på ​wenning@privat.dk ​eller benyt ​kontaktformularen​ nedenunder.