Få lagt nyt tag af dygtige fagfolk​

Mulighederne er talrige, når din bolig skal have nyt tag, og vi har mange års erfaring i branchen, hvilket sikrer vores kunder en kompetent rådgivning og udførelse af tagopgaven.

Hvilken type af tag skal jeg vælge?

Når taget skal fornyes, vælger mange at få lagt samme type af tag, som huset har i forvejen, men det er ikke nødvendigvis det rette at gøre. Vi anbefaler altid en grundig snak med en professionel tagmand, så kunden er bekendt med fordele og ulemper ved de forskellige tagløsninger.

Uanset, om det skal være et Decra-tag, eternittag, tegltag eller noget helt fjerde, så kan vi klare opgaven. Men vi lægger aldrig et nyt tag uden først at have drøftet mulighederne godt igennem.

Hvad er vigtigt, når jeg skal vælge et nyt tag?

Et nyt tag skal naturligvis se flot ud, men herudover er der en række sikkerhedsmæssige forskrifter, der skal overholdes.

Det sørger Renés Tømrer- & Snedkerforretning naturligvis for, og vi har god erfaring med både udskiftning og reparation af tag på blandt andet parcelhuse, sommerhuse og erhvervsejendomme.

Herudover skal du overveje…​

  • Om taget bør renoveres eller skiftes
  • Hvordan økonomien ser ud for de mest populære tagløsninger
  • Hvordan det tiltænkte tags holdbarhed er i det danske klima
  • Hvilken type af nyt tag, der teknisk passer bedst til din bolig
  • Om der skal installeres solvarme i samme ombæring

Ring til os og få et uforpligtende tilbud på et nyt tag
Vi kommer gerne forbi og kigger på tagopgaven og giver efterfølgende et uforpligtende tilbud, så ring til os på mobil 23 24 67 24​ / 21 65 19 48.

Send også gerne en mail på ​wenning@privat.dk​ eller benyt vores​ kontaktformular​ nedenfor.

De fleste tagopgaver udfører vi i Aars, Hobro og Viborg, men vi kører gerne længere omkring for at møde vores kunder, når der skal lægges nyt tag.